Ny thaimassage göteborg fotmassage malmö

En livmoders healing inkluderar inte yonimassage. Med insikt och intuition hjälper jag dig att möta dig själv och finna en bättre balans i livet. Någonting positivt och välbehövligt jag gör för mitt eget välbefinnande som blivit en del av mitt Andrum gav mig livet åter, om Nya Andrum, här på Nya Andrum jobbar vi med öppna sinnen för helhet, balans och utveckling. Unna dig något unikt: Nya Andrum kan erbjuda dig kristallbad hämtat från John of God i Brasilien. Vi är professionella thaimassörer som älskar vårt jobb och som sätter din trivsel och friskvård i främsta rummet. Vecka 37 september 2019, joy4Life - Göteborg. Jag vill hjälpa dig nå en djup känsla av helhet, harmoni och skönhet i ditt liv. Fotmassage, en bra fotmassage gör våra steg lättare och gnuggar bort en hård dags spänningar. Det är en helt unik metod för att rensa och balansera alla dina chakran och att tillföra energi till din kropp. Att bli behandlad är nästan som yoga men utan att anstränga sig. Under denna session jobbar vi med djupa sår,.

Massage i eskilstuna oljemassage linköping

För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare. Pensionärer och studerande får 10 rabatt på alla utbildningar. Nya Andrum  2016 All Rights Reserved skapad med kärlek av Ugly Duckling. Du blir berörd med djup närvaro, värme och respekt. November 2 Rosengård, Malmö Skott igenom ett. Kan varmt rekommendera det och deras behandlingar där, som kan bokas hos externa aktörer också. Det finns punkter under foten som är kopplade till hela kroppen, så en fotmassage (som alltid även ingår i oljemassage och thaimassage) har en välgörande effekt på hela kroppen. Tack, Violeta och Roberto! Pensionärer och studerande får 10 rabatt på alla behandlingar. Jag erbjuder healing, dearmorering, wombhealing, coachning och har även healingutbildningar. Vi har drop in, men förboka gärna din behandling. LÄS alla INLÄGGLÄS alla INLÄGG, recensioner, kursen om andlig utveckling: Jag blir så berikad och börjar ana att det finns många saker som jag inte känner till där ovan trädtopparna, så spännande! Utvecklas och väx med våra, utbildningar.

Kroppen utför passiv stretchning och milda tryckningar längs med energilinjerna. En plats för personlig utveckling där man får möjlighet till ett uppvaknande för att leva med närvaro i vardagen! Tillsammans möter vi kärleksfullt det som händer i ditt liv och öppnar upp nya goda tillstånd som passar just för dig. Bokadirekt använder cookies för att erbjuda kärnfunktionalitet, analysera ditt användande av webbplatsen, hjälpa till med reklam och marknadsföring och förse innehåll från tredjeparter. Nyheter och events följ det senaste. Här på Nya Andrums har vi en andlig akademi där du kan delta i kurser och utbildningar för din personliga och andliga utveckling. Trauman och transformerar de blockeringar som du bär i din livmoder. Mix Massage, massösen mixar thai- och oljemassage utifrån varje kunds behov. Har även erfarenhet att jobba med kvinnor med vestibulit och endometrios. Då denna behandling går djupare in på muskelvävnader, upplevs den som kraftfullare än oljemassage. I det här heliga rummet är allt välkommet och vi välkomnar hela dig- alla dina känslor, tankar, känslor, behov och önskemål. Så din feminina skönhet kan ta plats inom dig.Amy thai massage thai silk kalmar

  • Här kommer du hitta det mesta.
  • Thaimassage, eller nuat thai som det också kallas.
  • 2019.04.11, Ny recension för Hälsoteket på Heden.


Foot job Home made on the bed!


Thaimassage kristianstad sexfilmer gratis

Den håller även fötterna friska och spänstiga. Kristallbadet består av speciellt slipade kristaller, där regnbågens färger lyser med rätt färg på respektive chakra. Lär mer om våra, behandlingar, på Nya Andrum verkar flera lika terapeuter som alla har sin expertis inom olika behandlingsformer. Det lönar sig att boka tid - du slipper väntetid! Stockholm, Göteborg, Malmö, Bromölla (Näsum Helsingborg, Karlskrona, Kungsbacka, Laholm (Bölarp Linköping, Märsta, Norrköping, Nynäshamn, Sandviken, Skövde, Sturefors, Upplands Väsby, Uppsala, Värnamo, Västerås, Växjö, Örebro. Du kan boka behandlingstid på telefon/SMS. Det är en mycket djupgående massage / healing som är helande. Lär mer om de olika behandlingsformerna här. Under din behandling hos oss vill vi uppnå resultat medan du gör en resa i avslappnad harmoni. Oljemassage, ger snabb effekt mot muskelspänningar och värk. Tack för att jag fick komma i kontakt med er och Andrum.